Over dit project

In mei 2019 stond Charlotte onverwacht een maand lang als productie assistent op de set bij een nieuwe telefilm: Hemelrijken.

De telefilm is een co-productie tussen Family Affair Films en de EO. Hij zal naar alle waarschijnlijkheid in februari 2020 op de NPO worden uitgezonden.

 


Hemelrijken vertelt het verhaal van de zussen Kelly en Samantha. Wanneer Kelly uit de gevangenis wordt vrijgelaten en terugkeert naar haar geboortewijk Hemelrijken in Oud-Woensel probeert ze een nieuwe start te maken. Maar wanneer Michel, een duister figuur uit haar verleden, opduikt en geld van haar eist ziet Kelly geen andere mogelijkheid dan terug te vallen in het criminele circuit.

Hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Welts, die onder meer te zien was in het regiedebuut van Michiel van Erp Niemand in de stad , Esmée van Kampen (o.a. TessaLieve Céline en Komt een man bij de dokter ) en Maarten Heijmans, verbonden aan Internationaal Theater Amsterdam en op tv te zien in onder meer RamsesKlemRundfunk en Danni Lowinski.


 

 

 

Titel

Hemelrijken

Datum
Categorie
Feature, Fictie
Tags
In ontwikkeling