Over dit project

In augustus / september 2019 startte Charlotte met een nieuw project: een film van Ramón Gieling, geproduceerd door Doxy Films.
Dankzij Hans de Wolf (producent KeyFilm) werd zij onderdeel van het productie management team en werkte ze als productie coördinator.

De opnamen vonden plaats tussen oktober en december in Den Bosch en Eindhoven. Naar alle waarschijnlijkheid zal de film in het najaar van 2020 te zien zijn in de bioscoop.

 


 

Boy Talma (53) keert na jaren terug naar zijn geboortestad Den Bosch om zijn nieuwe film op te nemen, een gezongen en gedanste variatie op het Sisyphus-thema zinloosheid. Vlak voor aanvang hoort hij dat hij nog maar negen maanden te leven heeft. Hij besluit het vonnis geheim te houden, maar de scènes die hij bedenkt voor zijn film beginnen samen te vallen met zijn eigen leven. Hij dicht bekenden, vrienden en geliefden een rol toe in zijn gefantaseerde film, terwijl hij in een bijzondere vriendschap met de dertienjarige Virginia, een laatste, rebelse reis maakt. Zonder dat hij het weet, begeleiden alle personages hem naar het einde.

 

Overige castleden naast Johan Heldenbergh, Thekla Reuten (o.a. RED SPARROW, HET DINER, TESSA) en Gouden Kalf- en Theo d’Or-winnares Hannah Hoekstra (HEMEL, DE HELLEVEEG, DE PATRICK), zijn Valentijn Dhaenens (DE HELAASHEID DER DINGEN, STRANGER IN PARADISE) en Cécilia Vos (GRIJS IS OOK EEN KLEUR)

 


 

Titel

Sisyphus at Work

Datum
Categorie
Feature, Fictie
Tags
In post-productie